woensdag 21 augustus 2019

Rental cars goedkoop een auto huren

Rentalcars.com verbindt u met de grootste merken in autoverhuur. Wij werken met meer dan 900 bedrijven in 160 landen, daardoor kunnen we altijd de juiste auto vinden op de juiste plaats, voor de juiste prijs. Wij vragen aan al onze klanten om het bedrijf dat de auto voorzien heeft een score te geven. Check de scores - en maak de juiste keuze.

Om de auto te boeken heeft u een debit- of creditcard nodig. Wanneer u de auto ophaalt moet u ervoor zorgen dat u het volgende bij u heeft:

Uw voucher/e-voucher, zodat u kunt laten zien dat u voor de auto heeft betaald.
De debit-/creditcard op naam van de hoofdbestuurder met daarop genoeg krediet voor het garanderen van de borgsom.
Elke bestuurder moet zijn/haar volledige en geldige rijbewijs meenemen en hij/zij moet minstens 12 maanden (maar vaak is dit zelfs 24 maanden) in het bezit zijn van het rijbewijs.

Het autoverhuurbedrijf heeft uw paspoort of identiteitskaart nodig om de auto mee te kunnen geven.

Bij de meeste autoverhuurbedrijven moeten bestuurders tussen de 21 en 70 jaar oud zijn. Als u of één van de andere bestuurders onder de 25 of boven de 70 jaar oud is, kan het zijn dat u een extra toeslag moet betalen.


Wij werken samen met alle grote internationale verhuurders (en vele kleinere lokale verhuurders) om u een breed aanbod van huurauto's te brengen voor de beste prijzen. Hierdoor zijn wij in staat om voor u een goedkope deal voor een huurauto te vinden, op meer dan 60,000 locaties wereldwijd. Gebruik onze zoekmachine om prijzen te vergelijken en uw ideale huurauto te vinden voor een fantastische prijs.