maandag 2 oktober 2017

Parkeren na 01-10-2017 Schiphol

Schiphol bouwt een nieuwe pier en terminal zodat je ook in de toekomst soepel en snel je vlucht kan halen. Voor deze ingrijpende verbouwing hebben we de routes en parkeerplaatsen op de luchthaven aangepast. Zet je automatische piloot dus even uit en let goed op de borden als je Schiphol oprijdt met de auto.

Nieuwe wegen, nieuwe borden
Om te parkeren, iemand uit te zwaaien of op te halen volg je de nieuwe routes. Kijk dus goed op de borden als je met de auto naar Schiphol komt.

Komt u vanuit Amsterdam

Vanaf de A4/A9 vanuit Amsterdam neem je de afrit Schiphol. Voor P3 Lang Parkeren, P6 Valet Parking en Privium 1 houd je links aan en voeg je uit naar de nieuwe afrit. Via deze afrit kom je ook bij de bedrijven en hotels aan de Schiphol Boulevard. Voor P1 Kort Parkeren (tot 48 uur), iemand ophalen of wegbrengen ga je rechtdoor en volg je de borden ‘Parkeren’.

Komt u vanuit Den Haag

Vanaf de A4 vanuit Den Haag neem je de afrit Schiphol. Voor kort parkeren tot 48 uur, iemand ophalen of wegbrengen, houd je links aan. Voor P3 Lang Parkeren, P6 Valet Parking en Privium 1 houd je rechts aan richting lang parkeren. Volg daarna de borden.

Iemand wegbrengen of ophalen

Om reizigers op te halen of weg te brengen, volg je de borden ‘Parkeren’ en parkeer je in P1 Kort Parkeren. In 3 tot 6 minuten loop je naar de aankomst- en vertrekhallen. Je kunt vertrekkende reizigers ook even snel afzetten bij ‘Kiss & Ride’ voor de vertrekhallen. Om hier even kort te staan, volg je de borden ‘Vertrek’. Let op! Parkeren is hier verboden. Helaas is snel instappen voor de aankomsthallen niet meer mogelijk: Short Stop parking en de route naar de aankomstpassage zijn opgeheven.
Met P3 Lang Parkeren hebben klanten nog steeds de voordeligste plek óp Schiphol wanneer men 3 dagen of langer parkeert. Of men nu op het onoverdekte terrein parkeert of liever in de garage staat: P3 is goed bereikbaar en betrouwbaar. En de gratis snelbus - die iedere 10 minuten vertrekt - brengt je in 5 minuten naar hartje Schiphol.

Met P6 Valet Parking parkeer je 3 dagen of langer dichtbij en gemakkelijk óp Schiphol. Rij de P6 parkeergarage binnen en geef je sleutels aan onze medewerker bij de balie. Onze medewerker parkeert vervolgens je auto op de luchthaven. Vanaf de balie van P6 Valet Parking loop je binnen twee minuten naar de vertrekhallen: snel en comfortabel. Bij terugkomt van je reis liggen je sleutels klaar en staat je auto binnen in P6 op je te wachten. Ook houden we de aankomsttijd van je vlucht in de gaten, zodat je auto altijd op tijd voor je klaarstaat.