vrijdag 26 januari 2024

Parkeren vliegveld

Lang parkeren in de buurt van het vliegveld veel goedkoper.
Vakantie geboekt, de koffers bijna gepakt en dan natuurlijk altijd de vraag: “hoe gaan we naar het vliegveld nemen we de trein, de taxi of gaan we gewoon gemakkelijk met de auto”.
Parkeren in de buurt van het vliegveld is nog nooit zo eenvoudig geweest, u heeft daarbij de kueze uit shuttle-, valet- en parkeren op loopafstand.

Bij shuttle parkeren rijd je zelf naar het parkeerterrein toe. Hier parkeer je de auto en vervolgens staat op het terrein een shuttlebus klaar om je naar het vliegveld te brengen. Als je terugkomt van je reis staat de shuttlebus weer klaar om je naar de auto te brengen. Een nadeel van shuttle parkeren is dat het iets meer tijd kost, door de shuttle transfer ben je langer onderweg. Het grote voordeel van shuttle parkeren is de prijs. Shuttle parkeren is bijna altijd goedkoper dan valet parkeren.

Bij valet parkeren rijd je rechtstreeks met je auto naar de vertrekhal toe. Hier staat een chauffeur te wachten. Deze chauffeur parkeert de auto op het parkeerterrein terwijl jij al kunt inchecken. Het voordeel van valet parkeren is het gemak. Je kunt op de terugreis na aankomst op het vliegveld direct in de auto stappen en naar huis rijden. Ook heb je minder gesjouw met koffers. Een nadeel van valet parkeren is dat je niet weet waar je auto geparkeerd staat. En ja, het is een iets duurdere optie dan shuttle parkeren.

Op deze website vindt u alle mogelijkheden, om comfortabel, snel, veilig, betrouwbaar en zo voordelig mogelijk uw auto te parkeren op en nabij het vliegveld.

Reserveer uw parkeerplaats tijdig via de aanbieders, zodat u direct kunt genieten van uw welverdiende vakantie.